iconfinder_palm_tree_70875.png

Hej

Velkommen til vores blog, hvor vi fortæller om vores oplevelser i bestræbelserne på at etablere en anderledes tilværelse under varmere himmelstrøg i Den Dominikanske Republik.

Flyttedag

Flyttedag

Så har vi været her i to uger og har besluttet at flytte før tid. Vi skulle have boet i vores første hus i seks uger, men efter en uge begyndte de at anlægge en vej på nabogrunden. Det blev de færdige med efter et par dage og derefter blev den brugt af lastbiler, der kørte ned til en byggeplads, hvilket også var en lidt anden oplevelse end forventet.

Efter et par dage kom de tilbage og fortsatte med at grave sump op og fylde med den med store sten. Resulterende i en kombinationen af moselugt, øredøvende larm og mennesker lige ved siden af vores terrasse fra 8 morgen til 18 aften. Det blev for meget for os og vores vært(via airbnb) var heldigvis forstående (og intetanende😱!!) og lod os komme ud af lejemålet - mest fordi han kunne leje det ud i Påsken til 5 gange alm. pris!!! 

IMAGE.JPG

Vi besluttede at flytte lidt ned af vejen til nogle helt nye lejligheder i et kompleks med 32 lejligheder, hvor vi skal være de næste to uger. Påsken er mega højsæson, så der var ikke mange alternativer -og alt er vildt dyrt. Til gengæld er maj-juni lavsæson, så der vi, at vi kan finde et nyt sted for de næste par måneder.

Vi er de første der bor i vores 2 bedroom/3 baths, så vi nyder den “nye” lugt og rengøring hver anden dag😘

IMAGE.JPG

Og vi fik sgu det nye steds golfvogn til hente vores baggage 500m op ad vejen😂  

 

Min største frygt er.....

Min største frygt er.....

Hello! My name is Anna

Hello! My name is Anna