iconfinder_palm_tree_70875.png

Hej

Velkommen til vores blog, hvor vi fortæller om vores oplevelser i bestræbelserne på at etablere en anderledes tilværelse under varmere himmelstrøg i Den Dominikanske Republik.

Business update

Business update

Selvom det mest har været pleasure indtil nu, så har vi også talt rigtig meget om “business”.

Det har været super fedt at have scootere, så vi selv har kunne køre rundt og få indtryk af de i forskellige områder i og omkring byen. Der er mange strande at vælge imellem og så er der overvejelser om, hvor tæt man vil være på den fede strand, de fede restauranter og indkøb. Det er sjældent, at man kan få det hele på en gang, så hvad synes vi er vigtigst?

Udover selv at suse rundt og lure har vi været rundt og se hoteller med to mæglere, som også har introduceret os til muligheder, der ikke umiddelbart var på vores liste. Det har givet en masse inspiration og nogle gode tanker og snakke.

Vi har dog haft en favorit, som vi i dag har givet et første bud på!!

Det er et stykke under udbudsprisen, så vi er spændte på at se hvor det lander. Accepterer de det, så skal vores advokat igang med at tjekke alting og vi skal have banken til at godkende financieringen, så der er stadig lang vej hjem. Den proces tager formodentlig nok 2-4 måneder.

Samana Santa 2019

Samana Santa 2019

Min største frygt er.....

Min største frygt er.....