iconfinder_palm_tree_70875.png

Hej

Velkommen til vores blog, hvor vi fortæller om vores oplevelser i bestræbelserne på at etablere en anderledes tilværelse under varmere himmelstrøg i Den Dominikanske Republik.

Min største frygt er.....

Min største frygt er.....

TANDLÆGER!!!! Det kan ikke ændres, selvom jeg tvinger mig selv afsted til regelmæssigt tandeftersyn hver 6 mdr og går hos én der er specialt i folk som mig -der er skide hys og barnlig når jeg er i stolen.

For et par måneder siden var jeg nødt til at få investere i en porcelænskrone til en kindtand, som havde lidt af jeg i unge dage åbnede øl med tænderne(!!!)

Jeg var hos tandlægen i DK ingen vi rejste, for at få alt tjekket igennem, så jeg ikke behøvede tænke på tænder som det første. Derfor gik jeg HELT I SORT, da jeg forleden aften stod med min krone i hånden herude.

For det var op til weekenden, og alt var lukket og jeg havde jo sket ikke fået forhørt mig endnu på hvem/hvad/hvor! Jeg er medlem af en Facebook gruppe “Everything in Las Terrenas” og fik hurtig hjælp til en god engelsk talende tandlæge i byen.

Susede afsted på scooteren et par dage efter med min dyre porcelænskrone i solbrille-etuiet til tandlæge. Den sødeste unge tandlæge tager i mod mig, griner bare af min tandlæge frygt, synger for mig imens hun limer min skide tand på plads.

25 min. efter og 133kr er jeg på vej hjem igen med den bedste oplevelse ever!

Så bare en lige update på de små “uheld” man kommer ud for når man er væk fra trygge DK, og ikke bare lige kan vente til man er “hjemme igen fra ferien” med at ordne ting!

IMAGE.JPG
Business update

Business update

Flyttedag

Flyttedag