iconfinder_palm_tree_70875.png

Hej

Velkommen til vores blog, hvor vi fortæller om vores oplevelser i bestræbelserne på at etablere en anderledes tilværelse under varmere himmelstrøg i Den Dominikanske Republik.

Samana Santa 2019

Samana Santa 2019

Påsken kom -og forsvandt lige så hurtigt igen!

Vi havde godt luret på forhånd, at der ville være mange mennesker og gang i den i påsken, for priserne på udlejningshuse, madvarer og andet steg x5. Men da alle i byen sagde “Samana Santa is CRAZY!!” forstod vi nok alligevel ikke helt hvad de mente.

Vi bor normalt i en mindre strandby -dog stadig med gader fyldt med mennesker, knallerter og liv. Men i løbet af torsdagen op til påsken, kom der flere og flere biler på gaderne og på strandene.

I løbet af fredag eftermiddag var det tæt på umuligt at bevæge sig frem eller tilbage på hovedvejen pga. kø, og der var mennesker og impulsive fester overalt med latino musik i pimpede bilradioer.

På ingen måde utryg stemning, men tværtimod liv og glade dage hvor alle krammer alle!!

Lørdag blev endnu mere sindssyg, og da vi var på vej hjem ved 20.30 tiden med ungerne bagpå scooterne, sad vi  stille langs strandvejen i bil/knallertkø i laaaang tid pga ingen kunne komme frem eller tilbage i deres store skøre biler!

Festivalspladser var arrangeret på stranden, og stort koncert stadion blev bygget til formålet i byen. Alt blev malet op, broer bygget færdige og ekstremt mange Presidente øl og Brugal Rom blev drukket i de 3 festdage.

Søndag eftermiddag var byen nærmest tom, og der var igen stille på gaderne. Helt skørt at det hele kom ligeså hurtigt som det forsvandt igen.

Mænd med guldkæder på gigant  ATV´ere, tunede knallerter med diskolys, SUV´s og damer i  bikinis, netkjoler og bling overtog byen. Vildt sjovt at opleve og thank god for der er et år til næste omgang!

 

Banken

Banken

Business update

Business update