iconfinder_palm_tree_70875.png

Hej

Velkommen til vores blog, hvor vi fortæller om vores oplevelser i bestræbelserne på at etablere en anderledes tilværelse under varmere himmelstrøg i Den Dominikanske Republik.

Tilvænning til et roligere liv

Tilvænning til et roligere liv

Så blev det onsdag og dag tre i vores nye liv, som mest af alt føles som ferie indtil videre.

Huset vi har lejet lever i den grad op til forventningerne og det ligger tæt på den smukkeste strand og når vi smider ungerne på løbehjul er der også masser af restauranter vi kan gå til.

Vigtigst af alt er det at børnene synes det er en fest og specielt Anna taler om hvor lækkert det er. Det gør det lidt lettere at tale om, at vi ikke skal hjem igen og når det hele er nyt og spændende, virker det ikke så farligt at tale om. 

Vi bor tæt på et par af de hoteller vi har kigget på og har også luret lidt ‘over hækken’, så en af de kommende dage tager vi nok en tur rundt sammen med en mægler. Den kommende uge skal vi også forbi skolen og sige hej og planen er at børnene starter efter deres påskeferie, hvilket bliver tæt på 1. maj.  

Så selvom vi lige er kommet og vi har lovet hinanden at den første tid skal være ferie, så kører tankerne om hvad vi skal og hvad der er rigtigt for os, samtidig med at vi prøver at forberede et ‘rigtigt’ liv i varmen.

Blending in...

Blending in...

Huset solgt!

Huset solgt!