iconfinder_palm_tree_70875.png

Hej

Velkommen til vores blog, hvor vi fortæller om vores oplevelser i bestræbelserne på at etablere en anderledes tilværelse under varmere himmelstrøg i Den Dominikanske Republik.

Når lejescooteren går kold

Når lejescooteren går kold

Vi lejede scootere igen i dag og susede på tur med ungerne.  Senere skulle jeg ned og købe ind i byen og på vej derned går min scooter i stå.

Heldigvis står der en af de mange og meget hjælpsomme mototaxi’er tæt på. Det så ud til, at der var lidt lavvande i tanken, og jeg vidste der var lidt bøvl med benzinmåleren, så han fandt en tom dunk og kørte mig til den nærmeste tank efter benzin.

En dunk benzin og ‘taxatur’ til i alt 250 pesos (35 kr) senere og med benzin i tanken, var jeg klar til at suse videre. Troede jeg. For jeg kunne stadig ikke starte 🙄

Nu har vi allerede været lidt rundt i byen, så jeg vidste der lå en gademekaniker 50m oppe af gaden. Så mig op til ham med en død scooter. Igen sindssygt søde og hjælpsomme, så han kaster sig straks over scooteren. Mens jeg venter kommer vores scooter udlejningsfyr tilfældigt forbi - total belejligt og ret pudsigt. Han sludrer lidt med mekanikeren, der kan fortælle det ikke er nogen større ting og det kommer til at koste 250 pesos.

Så efter en halvtimes pause og mekaniker hjælp kunne jeg køre videre 🛵💨


Hello! My name is Anna

Hello! My name is Anna

Blending in...

Blending in...