iconfinder_palm_tree_70875.png

Hej

Velkommen til vores blog, hvor vi fortæller om vores oplevelser i bestræbelserne på at etablere en anderledes tilværelse under varmere himmelstrøg i Den Dominikanske Republik.

Hello! My name is Anna

Hello! My name is Anna

IMG_1247.JPG

Så blev idag første gang vi mødte skolen (Las Terrenas international school)  

Stiftet for 8 år siden af José (dominikaner) og hans kone Anette (Canadier)

Skolen er primært drevet gennem donationer og diverse foundrasings. Den månedlige ydelse vi betaler for Anna og August giver også mulighed for at et dominikansk barn kan få skolegang. Så “de velhavende” børn går i samme klasse som et barn, hvis forældre ikke har samme midler til skolegang. Fantastisk!!!! 

Klasserne er opdelt i alder som vi kender det, men her er der max 10-15 elever på hvert klassetrin. Skolen har elever op til 16 år.

Der kører hele dage, hvor der kun tales spansk og hele dage kun med engelsk. 2 dage om ugen er der ekstra undervisning såsom skak, musik, arts&crafts osv.  

IMAGE.JPG

Skolen lejer en stor grund på modsatte side af vejen som er deres legeplads. Det brød lige “isen” for Anna, for de søde piger kom heldigvis hurtigt hen og spurgte om hun ville lege og det hele endte med kram, og et på 

glædeligt gensyn i morgen, hvor vi starter roligt ud med at sidde med i klassen en times tid. Det er spansk dag så jeg skal vist også spidse ører😂 

 

Anna går fra 8-13.30

August går fra 8-12.30  

Så korte dage og masser af tid sammen efter skole med mor&far❤️ 

Flyttedag

Flyttedag

Når lejescooteren går kold

Når lejescooteren går kold