iconfinder_palm_tree_70875.png

Hej

Velkommen til vores blog, hvor vi fortæller om vores oplevelser i bestræbelserne på at etablere en anderledes tilværelse under varmere himmelstrøg i Den Dominikanske Republik.

Hvad sker der med hotellet?

Hvad sker der med hotellet?

Som vi skrev for snart en måned siden, har vi fundet et hotel vi synes ser rigtig spændende ud.

Det passer godt i størrelsen og vi har mulighed for at bo der også. Det er i drift og er i dag en sund forretning, hvilket er et super udgangspunkt. Derudover er det velholdt, rent og pænt, men det er også tyve år gammelt, så udtrykket er ikke så tilsvarende. Haven er pæn men lidt forvokset og det er er aldrig rigtig blevet markedsført . Så vi vurderer der er gode muligheder for at sætte vores eget præg og udvikle forretningen.

På baggrund af vores erfaringer med det hotel vi havde budt på tidligere, startede vi med at byde et godt stykker under udbudsprisen, hvilket blev ret blankt afvist. Derefter har vi givet et noget højere bud, som vi dog kunne forstå, var væsentligt under hvad de ville.

Da vi ikke havde fået nogle kontrabud fra sælger, besluttede vi at tage et møde mellem os, sælger og mæglerne. Det gik rigtig fint og der var en fælles lyst til at finde en løsning, så vi så frem til et revideret bud fra sælger. Da det endelig kom var de desværre ikke gået ret langt ned, men nu ved vi i det mindste, hvor de står og har dermed en bedre ide om, hvad der skal til for at mødes.

Efter dagens møde i banken, har vi også et bedre grundlag for at give endnu et bud i denne uge.

7 uger henne...

7 uger henne...

Banken

Banken