iconfinder_palm_tree_70875.png

Hej

Velkommen til vores blog, hvor vi fortæller om vores oplevelser i bestræbelserne på at etablere en anderledes tilværelse under varmere himmelstrøg i Den Dominikanske Republik.

Sommerferie!!!

Sommerferie!!!

Så er der dømt sommerferie! 11 ugers ferie😊 

 

Skolen holdt stor strandfest for alle klasserne og alle havde en fest. Alle klassetrin legede sammen på tværs og mad/drikke var et stort sammenskudsgilde🍉🍕🥤Havdyp og lege i flere timer og Anna og August var godt trætte, da vi hentede dem igen. 

IMG_2331.JPG

Anna var dog også lidt trist for ynglings lærer Maria rejser tilbage til Madrid. Hun har været intet mindre end vidunderlig i Annas integration og vi kommer alle til at savne hende stort! Vi kommer også til at savne Marias kæreste Reuben som underviser 3rd grade.

IMG_2333.JPG

De har været lærere og fantastiske forbilleder på skolen gennem det sidste år, men rejser nu tilbage til Madrid.

IMG_2328.JPG

11 ugers ferie sammen... wow.

Vi har planlagt en stor tur på 6 ugers rundrejse i bil rundt i Den Dominikanske Republik. Vi starter med Samana halvøen hvor vi ser “lokal” området lidt mere og derefter kurs mod bjergene. Forbi smukke søer med krokodiller og flamingoer, Larimar miner (turkis ædelsten som er særlig for DR) vandfald og meget meget mere.  

Vi er efterhånden meget rutinerede tilhængere af Airbnb, men til denne tur veksler vi mellem Airbnb hytter/huse, Hoteller, Hostels, Glamping og EcoLodges. 

Vi suser afsted på søndag og tjekker dermed også ud af det sted vi har boet de sidste 2 mdr ved stranden. Vores næste hus er i samme by (Las Terrenas) dog oppe i bjerget med panorama udsigt, når vi er tilbage igen til August. 

//M

 

 

 

Velkommen til vores gæsteblogger Kathrine

Velkommen til vores gæsteblogger Kathrine

SDQ, POP, BRU, STO, BRU, SDQ på 45 timer

SDQ, POP, BRU, STO, BRU, SDQ på 45 timer